DUNAJSKÁ LUŽNÁ: Traja psi dohrýzli muža

15.08.2012 Senec

Bratislava 15. augusta (TASR) - Traja psi dnes dopoludní napadli v Dunajskej Lužnej 38-ročného muža. "Tento pán mal veľké množstvo hryzných rán po celom tele a odtrhnuté ucho," povedal pre TASR hovorca Operačného strediska záchrannej zdravotnej služby Boris Chmel. Muža mali následne previezť do nemocnice v Ružinove.

Podľa portálu tvnoviny.sk pohryzený muž pri jazere na Košariskách fotografoval modelku.

Hovorkyňa Univerzitnej nemocnice Bratislava (UNB) Petra Maťašovská informovala, že muža museli v sanitke kvôli veľkým bolestiam uspať. "Po príchode do nemocnice bol orientovaný, vedel, čo sa stalo, ale mal také obrovské bolesti, že mu nezaberali ani lieky, ktoré mu mali bolesť utišovať," dodala. Hovorkyňa potvrdila, že psi mužovi odhryzli pravé ucho, ktoré záchranári doviezli spolu s ním. "Teraz ho čaká operácia na plastike, kde sa mu ucho pokúsia prišiť," povedala Maťašovská.

Muž tiež utrpel takmer devastačné poranenie pravého predlaktia. Hryzné poranenia má aj na pravých a ľavých nohách a rukách. "Dohryzené má najmä končatiny," uviedla hovorkyňa s tým, že v ohrození života nie je.

Poranený leží v ružinovskej nemocnici. Tam dnes ošetrili aj jeho sestru, ktorá pri incidente nebola, no prišlo jej zle, keď uvidela svojho brata.
 

Vyberte región